Vojvodina

___________________________________________________________________________________

SIDRO - Beška

Vikend je, slobodno mogu da kažem, za mene svetinja, vreme koje želim da provedem u maksimalnom uživanju posle naporne radne nedelje. Kad me je drugarica pozvala da u subotu odemo kod nje u vikendicu, u Čortanovce, za mene nije bilo lepšeg osećaja, jer je Vojvodina za mene oaza mira i uživanja. Odmah nakon toga mi je rekla da ćemo usput svratiti i u restoran Sidro, koji se nalazi u Beški, jer je tamo najbolja riblja čorba koju je ikada jela. Jedva sam čekala da osvane subota.

Ostatak teksta pročitajte na linku ⇨ SIDRO - Beška ⇦

Sidro
_______________________________________________________________________

LAZIN SALAŠ - Novi Sad 

Na šta vas asocira poseta Novom Sadu? Mene na salaš. Na mir. Na neki malo sporiji tempo od onog na koji smo mi Beograđani silom prilika naviknuti. Od pregršt salaša koji vam nudi Novi Sad i okolina Gastro policija se odlučila da poseti naravno jedan od najzvučnijih imena - Lazin salaš.
Ostatak teksta pročitajte na linku  ⇨ LAZIN SALAŠ - Novi Sad ⇦


Lazin salaš
_________________________________________________________________________________

PETRUS - Novi Sad

Došao je i taj dan, Gastro policija je stigla u Novi Sad! Uživanje u lepom gradu kao što je Novi Sad svakako podrazumeva i uživanje u dobrim restoranima ovog grada, tako da je ova trodnevna proslava devojačke večeri bila prava mala avantura.

Ostatak teksta pročitajte na linku ⇨ PETRUS - Novi Sad ⇦

Petrus
___________________________________________________________________________________

Нема коментара:

Постави коментар