O nama

Ideja o otvaranju bloga Gastro policija nastala je 2016. u toku jedne od mnogobrojnih večera koje su postale obavezni ritual petkom uveče. Nas tri nerazdvojne drugarice koje se poznajemo, družimo i delimo ista interesovanja preko više od jedne decenije i koje uživamo u obilaženju pabova, restorana, barova i svih ostalih mesta koja čine gastro scenu Beograda nakon mnogo kako pozitivnih tako i negativnih iskustava, dobile smo želju da podelimo to sve sa ljudima oko sebe. 

Tim Gastro policije čine tri člana:

- član br. 1 - Angie - je zapravo kako ja volim da kažem naš finansijski direktor jer se prva od nas tri zaposlila i podržala ovu ideju koja nije nimalo jeftina. Rođena u Beogradu, odrasla na Novom Beogradu i njegov je verni lokalpatriota što često možete da primetite u tekstovima koje ona piše, završila je Medicinski fakultet u Beogradu. Veliki je obožavalac hrane, i samo ona tako ume da uživa u svakom zalogaju. U timu Gastro policije njeno čulo ukusa ima vodeću ulogu.

- član br. 2 - Nada - je inicijator otvaranja ovog bloga. Jednostavno smatra da je svaki čovek ispunjeniji kada ima hobi, a pošto su izlasci petkom uveče bili naš ritual, nije bilo razloga da ta slatka uživanja ne pretočimo u blog. Rođena u Beogradu, živela na Vračaru do svoje 25. godine, a onda se preselila u Stari grad. Ljubav prema Njegoševoj ulici je nešto što se nikada neće ugasiti, i svoj lokalpatriotizam ističe skoro u svakom tekstu koji je napisala. Kao i Angie, gde se i upoznala sa njom i izgradila iskreno prijateljstvo za ceo život, i Nada je završila Medicinski fakultet u Beogradu. Uživa u lepim stvarima, i pravi je esteta, tako da kada je tim Gastro policije u pitanju, najbitniji je njen vizuelni utisak o svemu.

- član br. 3 - Jeca - je prevodilac Gastro policije. Rođena u Beogradu, Vračarka i najbolja Nadina drugarica iz detinjstva, a odnedavno i kuma, završila je Filološki fakultet u Beogradu. Bez njenih prevoda Gastro policija ne bi bila potpuna i ona je naš treći deo koji čini celinu. 

Kao tim bez ikakvih ciljeva u finansijkom smislu kada je Gastro policija u pitanju imale smo samo jednu viziju - Da podelimo sa drugima svoja naiskrenija iskustva kako o fast food-ovima za koje možda nije čuo niko od vas pa sve do najzvučnijih restorana Beograda prvenstveno, a i šire okoline ukoliko nam se ukaže prilika za to. 

Nije nam cilj da pravimo bilo kakav vid reklame bilo kom ugostitelju, niti nam je cilj da postanemo poznate blogerke, daleko od toga, samo želimo da neko najzad najobjektivnije napiše po koje slovo o gastro sceni Beograda koja se svakim danom sve više i više razvija. Bez ikakvih maski i zataškavanja. 

Do sada smo dobijale kako pohvale tako i kritike uglavnom nezadovoljnih menadžera na naše tekstove o njihovim restoranima. Bilo bi lepo da umesto što nas pokušavaju da omalovaže da više pažnje posvete unapređivanju svojih lokala. No, nas neće ni takve reakcije omesti u nastavku vođenja bloga, jer je sagrađen na stubu ogromne ljubavi prema restoranima, hrani i Beogradu uopšte. 

Svima vama koji nas pratite iz dana u dana, iz nedelje u nedelju obećavamo da se vremenom nećemo pokondiriti i da ćemo uvek ostati dosledni sebi i vama! 

Voli vas vaša Gastro policija!!


Нема коментара:

Постави коментар